Afspraak afzeggen

Afspraak afzeggen

Wij doen er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Als u bij ons aan de balie een afspraak maakt krijgt u deze bevestigd op een afspraakkaartje. Indien u de afspraak telefonisch maakt en wij zijn in het bezit van een correct e-mailadres, krijgt u deze bevestigd via de e-mail. U ontvangt van ons een dag van te voren nogmaals een herinnering van de afspraak via sms en e-mail (mits deze bij ons bekend zijn). Ondanks al deze hulpmiddelen blijft het wel uw eigen verantwoording om op de gemaakte afspraak te verschijnen.

Het komt helaas regelmatig voor dat een patiënt een afspraak maakt en deze vervolgens niet nakomt. Hiermee gaat er voor de behandelaar en assistente onnodig veel tijd verloren. Er is immers op uw komst gerekend en daarom kan de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. Dit bedrag wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Het kan voorkomen dat u de afspraak moet wijzigen of annuleren. Doet u dit minimaal 48 uur van te voren. Doet u dit niet dan wordt de behandeling alsnog in rekening gebracht.

Indien u een behandeling op maandag heeft moet deze uiterlijk op vrijdag voor 12:00 uur zijn afgemeld. 

Afspraken annuleren kunt u telefonisch regelen op nummer: 071- 5765351 of via de mail: info@tandartspraktijkvanwijck.nl 

(Uitsluitend voor tandheelkundige hulp en/of annuleren van gereserveerde tijd bij de tandarts, mondhygiëniste of preventie-assistente is de praktijk tijdens de lunchpauze telefonisch bereikbaar op 06-17535885).