Spoed

Spoedgevallen

Helaas komt het wel eens voor: pijn, een ongeval of nabloeding. Het is fijn en belangrijk dat u zo snel als mogelijk geholpen kunt worden. Indien u ’s morgens voor  10:00 uur belt kunt u vaak dezelfde dag nog terecht bij één van onze tandartsen. Wij houden in de agenda van het ochtendschema een aantal plaatsen vrij speciaal voor deze spoedklachten. U kunt tijdens de reguliere openingstijden bellen met telefoonnummer 071-5765351. 

Pijnklachten buiten de regulieren openingstijden en in het weekend
Na sluitingstijd en in het weekend kunt u voor zeer ernstige pijnklachten, een nabloeding of ongeval terecht bij de spoedgevallendienst van de Leidse Tandartsen Vereniging (LTV). Indien u belt met ons praktijknummer krijgt u de instructies te horen op het antwoordapparaat, houd u pen en papier bij de hand. In de alinea hieronder ziet u ook de informatie van de dienstdoende tandarts buiten de reguliere openingstijden. Meer informatie vind u op: www.leidsespoedtandarts.nl 

Houd u rekening met het volgende
Behandelingen die worden uitgevoerd in de avonduren en in het weekend worden aangevuld met een avond- of weekendtarief (C85 of C86). U dient bij de dienstdoende tandarts direct per PIN af te rekenen. Houdt u rekening met een bedrag dat kan oplopen tot € 300,00.   U ontvangt van de dienstdoende tandarts een rekening die u zelf kunt indienen bij de zorgverzekeraar. 

Spoedgevallendienst

Voor meer informatie kunt u kijken op www.leidsespoedtandarts.nl

 maandag 29 november t/m maandag 06 december 08.00u  heeft TP Leidse Tandartsen dienst, telefoonnummer;  071- 5135273